donuts laten verzenden? lees eerst onze voorwaarden

wij verzenden alleen nog maar op donderdag, bestel voor woensdag 23:59 = donderdag ochtend vers gemaakt en donderdag avond bij jou thuis bezorgd tussen 18.00 en 22.00

minimale bestelbedrag = € 15,- exclusief verzendkosten 

 

Hoe worden bestellingen bezorgd?

  • Via redjepakketje.nl, je ontvangt een track en tracé code van hen na verwerking van je pakket. Niks ontvangen? controleer even je spam!
  • LET OP: redjepakketje.nl bezorgd alleen in de avond tussen 18.00 & 22.00

Waar is de prijs van het verzenden op gebaseerd?

Redjepakketje.nl is net als postnl, dhl, dpd een pakketdienst alleen hebben zij een snellere bezorgservice, dit houdt in dat jij altijd verse donuts krijgt. Wij maken de donuts donderdag ochtend, brengen de pakketjes in de middag naar het depot van redjepakketje.nl en redjepakketje.nl bezorgd het in de avond tussen 18.00 & 22.00 door heel Nederland! Voor deze snelle berzorgservice betaal je € 8,75 (wij bezorgen dit dus niet zelf en zijn ook niet aansprakelijk voor pakketten die zijn vertraagd)

bestellingen boven de € 35,- exclusief verzendkosten betalen € 6,75

 

Kan ik aangeven wanneer ik mijn bestelling wil laten bezorgen?

Nee, wij hebben maar één vaste verzend dag en dat is donderdag! 

grotere bestellingen voor o.a. verjaardagen, bruiloften of andere feesten kunnen contact opnemen voor een eventuele verzending op een andere dag.

 

Disclaimer:

  • Onze donuts worden in de ochtend vers gemaakt en in de avond bij jouw thuis bezorgd. Net zoals bij andere pakketdiensten kan het voorkomen dat je pakketje niet in de avond bezorgd wordt. Uiteraard komt dit zelden voor maar ligt dan vooralsnog volledig buiten ons macht. Wij kunnen voor vertraagde pakketjes een vergoeding geven van € 2,-  verder kunnen wij voor vertraagde pakketjes geen andere vergoeding of andere compensatie aanbieden. Wij zorgen dat jouw bestelling dagvers verstuurd wordt en tijdig op de post wordt gedaan.

  • Pakketten incl. inhoud kunnen beschadigd aankomen op bestemming. Hier kunnen wij helaas geen vergoeding voor geven omdat donuts altijd breekbaar zullen blijven en wij breuk nooit 100% kunnen voorkomen. 

Annuleringen

Het is NIET mogelijk om bestellingen te annuleren na betaling 

product informatie 

  • houdbaarheid: 3 dagen / donuts met fruit 2 dagen  
  • gewicht: +/- 100 gram 
  • allergenen: kan sporen van noten bevatten en is met lactose en gluten bewerkt.

 

als je een bestelling plaats ga je automatisch akkoord met onze voorwaarden!